İstanbul'da gemi trafiği durduruldu: Bazı seferler iptal edildi

İstanbul'da etkili olan yoğun sis ve pus sebebiyle bazı şehir hatları vapur seferleri iptal edilirken, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği de çift yönlü durduruldu.

YAŞAM 29.02.2024, 08:52 01.03.2024, 10:43 Şeyda Gül
İstanbul'da gemi trafiği durduruldu: Bazı seferler iptal edildi

Meteoroloji’den gelen uyarıların ardından İstanbul’da yoğun sis hakim oluyor. Erken saatlerde başlayan sis, İstanbul Boğazı'nın yüksek ve kuzey bölgelerinde yoğunlaşıyor. Ümraniye, Kavacık, Altunizade, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve 15 Temmuz Şehitler köprüleri ile Çekmeköy, , Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe, Sarıyer ve Kağıthane sis etkisini gösteriyor. Sis sebebiyle trafik yoğunluğu oluşurken, görüş mesafesinin düştüğü bazı noktalarda vatandaşların daha dikkatli olması gerekiyor.

Şehir Hatları bazı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu

Şehir Hatlarından sabah saatlerinde yapılan duyuruda, yoğun sis nedeniyle vapur seferlerinde iptaller ve gecikmeler yaşandığını ifade edildi. Duyuruda saat 06.15’dan itibaren Eminönü-Beykoz, Sarıyer-Eminönü, Anadoluhisarı-Eminönü, Beykoz-Sarıyer ve Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı vurgulandı.

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü durduruldu

Yoğun sise ilişkin Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğinin kuzey-güney yönlü olarak 05.30, güney-kuzey yönünde de 05.43 itibarıyla askıya alındığı duyuruldu.

Yorumlar (0)