İndirimi duyanlar akın etti: Vatandaşın ucuz iPhone izdihamı

Kırıkkale'de bir mağazanın 10'uncu yılına özel ev eşyalarında ve İphone marka telefonda indirim yapıldığını öğrenen vatandaşlar, izdiham oluşturdu. Gece saatlerinden bu yana İphone telefon ve indirimli eşyalardan satın almak için mağaza önünde bekleyen vatandaşlar, kapılar açıldığında birbirleriyle yarıştı. 

YAŞAM 24.09.2022, 16:19 26.09.2022, 10:22
İndirimi duyanlar akın etti: Vatandaşın ucuz iPhone izdihamı

Kırıkkale'de ev ürünleri satan bir mağaza, kuruluşunun 10'uncu yıl dönümüne özel ev eşyalarında ve iPhone telefonlarda indirim yaptı. İndirimli ürün almak isteyen vatandaşlar, gece saatlerinde mağazanın önüne toplandı. Kepenklerin açılmasıyla içeriye girmeye çalışan vatandaşlar, büyük izdihama sebep oldu. Bazı vatandaşlar ise ezilme tehlikesi yaşadı. İndirimli ürünlerden almak isteyenler adeta birbirleriyle yarıştı. Özel indirimde satışa çıkarılan iPhone marka telefonu alabilmek için sıraya girenler arasında da itiş kakış yaşandı. 

“Battaniyemizi ve yatağımızı altık, sıraya girdik”

Saat 02.00'den sonra mağazanın önünde beklediğini söyleyen Kenan Ürün, "Soğukta bekledik. Battaniyemizi ve yatağımızı aldık, geldik. Gece 02.00'den beri buradaydık. Sabah saatlerine kadar bekledik. Saat 11.00'e kadar kapının girişinden ayrılmadık. Allah'ın izniyle istediğimizi de aldık. Hayalimizdi, denk geldi. Biriktirdiğimiz parayla satın aldık. 20 bin 100 TL’ye satın aldım. Fiyatı yüksekti, daha ucuza almış olduk" açıklamasını yaptı.

“Geceden beri bekliyorum, hiçbir şey alamadım”

Mağazanın önünde saatlerce beklediğini söyleyen 18 yaşındaki Berkay Akat ise, "Gece saatlerinden beri bekliyorum. Hiçbir şey alamadım. iPhone 11 alanlar varsa buradan sesleniyorum. 2 bin TL üstünü vereyim, satın bana. Anında nakit ödeyeceğim" sözlerini kullandı.

Yorumlar (1)
Asuman 2 yıl önce
18 yaşındaki bir genç 2 bin TL üstüne vereyim alan bana satsın diyorsa ülke ekonomisi demekki konuşulduğu kadar da kötü değil...