Hırsız dedi, 13 yaşındaki çocuğu öldürdü!

Muş'un Varto ilçesine bağlı Yılanlı köyünde yaşanan trajik olayda, 13 yaşındaki bir çocuk, atının eyerinin çalındığını iddia ettiği şahıs tarafından av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.

YAŞAM 02.03.2024, 02:05 04.03.2024, 09:18 Buse Önder
Hırsız dedi, 13 yaşındaki çocuğu öldürdü!

Muş'un Varto ilçesine bağlı Yılanlı köyünde trajik bir olay meydana geldi. İddialara göre, 13 yaşındaki E.B., 20 yaşındaki R.H. tarafından atının eyerinin çalındığını iddia etti. Bu iddia üzerine çıkan tartışma, köydeki bir evde feci bir şekilde son buldu.

Tartışmanın şiddetlenmesiyle R.H., evinden aldığı av tüfeğiyle E.B.'ye ateş etti. Maalesef, E.B. olay yerinde hayatını kaybetti. Haberin duyulmasının ardından bölgeye jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. Jandarma, geniş güvenlik önlemleri alırken, olayın detaylarını araştırmak üzere Varto Cumhuriyet Savcısı olay yerine intikal etti.

Soruşturma devam ediyor

E.B.'nin cenazesi, Varto Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından cenaze, ölüm sebebini belirlemek amacıyla Muş'a gönderildi. Varto İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın faili R.H.'yi arama çalışmalarını sürdürürken, hastane önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kavga ve cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, olayın ardında yatan nedenler ve ayrıntılar ise adli makamlar tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)