Eşi ve 2 kızını öldürdü, "uzaylılar yaptı" dedi

Ümraniye'de dün dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney (30) ve Zeliha Güney'i (31) silahla vurarak öldüren Suat G, cinayeti uzaylıların işlediğini söyledi. Suat G'nin cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YAŞAM 24.02.2024, 22:21 24.02.2024, 22:35 Hakan Öksüz
Eşi ve 2 kızını öldürdü, "uzaylılar yaptı" dedi

İstanbul Ümraniye'de dün sabah yaşanan olayda iş insanı olduğu öğrenilen 57 yaşındaki Suat G, ailesine dehşet saçtı. Dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü'nün yanı sıra kızları Mine Güney (30) ve Zeliha Güney'i (31) silahla vuran Suat G, olay yerinden kaçtı. Vurulan 3 kişi yaşamını yitirdi.

Polis takibinden kurtulmak için başka bir araca binmiş

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Suat G'nin üzerinden 3 adet tabancanın yanı sıra pasaport ve ciddi miktarda döviz çıktı. Saldırı sonrası otomobiliyle olay yerinden kaçan şüphelinin, polis takibinden kurtulmak için başka bir araca bindiği anlaşıldı.

Suat G'yi aracına alan spor salonu sahibi konuştu

Polis ekipleri, Suat G'yi aracına alan spor salonu sahibi F.D'yi sorguladı. F.D'nin polise verdiği ifadede, "Beni telefonla aradı. Onu aracıma aldıktan sonra spor salonuna doğru yola koyulduk. Morali bozuktu, sebebini sordum. 3 saat sonra anlatacağını belirtti. Yaşananlardan haberdar değildim." dedi.

"Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü" 

Eşi ve kızlarını katleden Salih G, emniyette verdiği ifadede, "Eşim küfredince kendimi kaybettim. Kızlarım da beni dinlemiyordu." dediği kaydedildi. Salih G, emniyet çıkışında kendisine sorulan "Niye öldürdünüz?" sorusunu, "Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü." diyerek yanıtladı.

Yorumlar (0)