Emekli polis dehşet saçtı! Ailesini rehin aldı

Başakşehir'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir emekli polis memuru, evdekileri rehin aldıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen özel harekat polisleri, şüphelinin iddiaya göre silahla vurup camdan attığı polis köpeğinin ardından, emekli memuru etkisiz hale getirdi.

YAŞAM 07.06.2024, 17:59 08.06.2024, 15:54 Buse Önder
Emekli polis dehşet saçtı! Ailesini rehin aldı

Bu sabah saatlerinde Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi'nde bir site içinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen emekli polis memuru Cumhur C., evdekileri rehin aldıktan sonra intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, Cumhur C.'nin atlama ihtimaline karşı hava yatağı açtı. Ancak, ekiplerin uzun uğraşlarına rağmen şahıs ikna edilemedi. Bunun üzerine bölgeye özel harekat polisleri gönderildi. Ekiplerle birlikte gelen polis köpeği, müdahale ve güvenlik kontrolü amacıyla binaya bırakıldı.

Köpeğini camdan attı

İddiaya göre, şüpheli tarafından silahla vurulan polis köpeği camdan aşağı atıldı. Özel Harekat polisleri, ardından eve girerek Cumhur C.'yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)