Ece Ronay'ın güzellik merkezine ikinci saldırı: Olaylar ardı ardına gerçekleşiyor   

Ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, ikinci kez silahlı saldırıya uğradı. Bağdat Caddesi'nde bulunan ve sabah erken saatlerde düzenlenen saldırıda iş yerine 3 kurşun isabet ettiği bildirildi.

YAŞAM 04.12.2023, 17:59 05.12.2023, 10:32 Buse Önder
Ece Ronay'ın güzellik merkezine ikinci saldırı: Olaylar ardı ardına gerçekleşiyor   

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, silahlı saldırıya uğradı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Gebze'deki şubesine yapılan saldırının üzerine, Ece Ronay'ın Kadıköy'deki iş yerine gerçekleştirilen ikinci saldırı, güvenlik endişelerini artırdı.

Ronay saldırıdan sonra açıklama yapmıştı

Ronay, dün yaşanan Gebze'deki saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İş yerimize henüz kimliği tespit edilemeyen kişilerce saldırı düzenlendiği haberi doğrudur. Bir süredir gündemi meşgul eden ve tarafı olmadığım kaoslara bazı sosyal medya hesapları tarafından yaratılan algılarla çekilmeye çalışılıyorum." ifadelerini kullanarak olaya tepki göstermişti.

Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma geniş kapsamlı bir şekilde sürdürülürken, saldırının ardındaki motivasyon ve saldırganların kimliği hala belirlenemedi.

Yorumlar (0)