Düğüne 6 ay kala işlediği cinayeti böyle anlattı

Elazığ'daki bir özel hastanenin bahçesinde 32 yaşındaki fizyoterapist teknikeri Burcu Demir'i öldüren uzman çavuş Murat Coşansel, düğüne 6 ay kala işlediği cinayetin sebebini anlattı. Eşinin kendisini tahrik ettiğini söyleyen sanık Coşansel, kan donduran açıklamalarda bulundu.

YAŞAM 06.06.2024, 01:15 06.06.2024, 17:43 Hakan Öksüz
Düğüne 6 ay kala işlediği cinayeti böyle anlattı

Elazığ Medikal Hospital'in Onkoloji Merkezi girişinde 8 Şubat 2024'te kan donduran bir cinayet yaşandı. 32 yaşındaki fizyoterapist teknikeri Burcu Demir, ocak ayında resmi nikah kıydığı uzman çavuş Murat Coşansel tarafından vurularak öldürüldü. Sanık Murat Coşansel'in yargılandığı davanın duruşması, bugün Elazığ 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

"Bir eski sevgilisinin yatakta benden üstün olduğunu söyledi"

Öldürdüğü eşinin ailesinden özür dileyen Murat Coşansel, "Beni tahrik ettiği için öldürdüm. Olay günü hastaneye konuşmak için gitti, zaten bir haftadır boşanmayı düşünüyordum. Kısa sürede boşanamayacağını, çünkü yakın zamanda evlendiğimizi söyledi. Başka erkeklerle beraber olmasına rağmen. Olaylardan kayınbabama da bahsettim. Kaynanam ile birlikte eşime kızdılar. Eşimle tanışıp İstanbul'a gitmiştik, oradaki eski sevgilisinin yanına gitmiş. Bana eski sevgilisi ile arasında yaşanan cinsel birlikteliği anlattı. Bir eski sevgilisinin yatakta benden üstün olduğunu söyledi. Kesici aletle intihar etmeye kalktım." ifadelerini kullandı.

"Bana 'İstediğimle beraber olurum' dedi"

Olay günü saat 08.00'de hastaneye gittiğini, kendisini gören eşinin çok şaşırdığını söyleyen sanık Coşansel, "Boşanma teklifini kabul etmedi, 'Bir sene sonra boşanalım' dedi. Ben alttan alıyordum. O ise bana 'İstediğimle beraber olurum' dedi. Bunun üzerine cinnet getirdim, silahımı çıkardım. Silah ben istemeden patladı. Oraya öldürmek için gitmedim." dedi.

Burcu Demir'in babası: "Yalan söylüyor"

Cinayete kurban giden Burcu Demir'in babası, "Bana hiçbir şey anlatmadı. Yalan söylüyor. Buna göre kızım, konuştuğu herkesle yatmış oluyor." ifadelerini kullandı. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Yorumlar (0)