'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' öldürüldü

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak da tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

YAŞAM 31.01.2024, 20:23 01.02.2024, 15:02
'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' öldürüldü

Olay, saat 13.50 sularında Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde yer alan bir dükkanda yaşandı. Aktarılan bilgi doğrultusunda, Diyarbakır Ulu Camisi'ndeki konuşmalarıyla sembol isim olan ve 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Pişkin, dükkanında bilinmeyen bir nedenden ötürü bir kişi ile tartışmaya başladı. Adı henüz öğrenilemeyen şahıs, tartışmanın ardından Pişkin'i bıçakladı. Bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan Pişkin, hastaneye kaldırıldı. Ramazan Pişkin'in kaldırıldığı hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi. Diğer taraftan emniyet güçleri, kaçan şahsı yakalamak amacıyla çalışma başlattı.



Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği tarafından olaya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğsünden üç bıçak yarası alan ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye nakledilen Pişkin, gerçekleştirilen müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir."

Yorumlar (0)