Depremde vefat eden Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan sözler…

6 Şubat depremlerinde Hatay'da günlerce enkaz altında kalarak yaşamını yitiren sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, yürek yakan açıklamalarda bulundu.

YAŞAM 04.02.2024, 14:54 05.02.2024, 12:37 Şeyda Gül
Depremde vefat eden Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan sözler…

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde Hatay'da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını açıkladı. Her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyleyen anne Duymaz, genç yaşta hayatını kaybeden çocuklarının acısını yaşadığını ifade etti.

Her gün buraya geliyorum

Çocuklarının toprağa verildiği günden bu yana her gün mezarlığa giden anne Durmaz, evlatlarının mezarı başında gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Acılı anne, çocuklarının fotoğrafları ile teselli bulmaya çalışıyor. Depremden bir gün önce çocukları ile zaman geçirdiğini ifade eden anne Duymaz, “Çok zor, Allah kimsenin başına göstermesin. Allah hepsine rahmet eylesin. İnşallah mekanı cennet olur” dedi.

Bugün ölmüşler gibi hissediyorum

Çok üzgün olduğunu ve hiç unutmadığını anlatan Durmaz, daha bugün ölmüşler gibi hissettiğini söyledi. “Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz” diyen anne Duymaz, Melek, Taha, Umut, halası ve kocası dahil 5 kişiyi toprağa verdiklerini dile getirdi.

Yemek tarifleriyle tanındı

Taha Duymaz, Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Mahallesi'nde yaşıyordu. Evinin mutfağında yaptığı yemeklerin tariflerini sosyal medyada paylaşmasıyla kısa sürede popüler olan Taha Duymaz, 6 Şubat depreminde Antakya ilçesinde halasının evinde 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybetmişti.

Yorumlar (0)