Cansız bedeni bulunan Rus turist hakkında yeni açıklama

Tatil için geldiği Antalya'nın Kemer ilçesindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Rus turist Nadezhda Iarygina (40) ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi.

YAŞAM 13.01.2024, 17:22 Hakan Öksüz
Cansız bedeni bulunan Rus turist hakkında yeni açıklama

31 Aralık'ta tatil için Antalya'nın Kemer ilçesine gelen Rus turist Nadezhda Iarygina, 4 Ocak'ta yürüyüşe çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. 8 Ocak'ta otelden ayrılması gereken 40 yaşındaki Rus turistin cansız bedeni dün bulundu.

4 Ocak'ta tek başına Çalış Tepesi istikametine yürüyüşe çıkan Rus turistin öldürülmüş olma ihtimali üzerine duruluyordu. İl Emniyet Müdürlüğü, cansız bedeni ormanlık alanda bulunan Nadezhda Iarygina ile ilgili açıklama yaptı.

Beden bütünlüğü bozulmadı

Rus turisti dün sırt üstü yatar vaziyette ölü bulunduğu kaydedildi. Para, sigara ve gözlük gibi kişisel eşyalarının yanında bulunduğu, beden bütünlüğünün bozulmadığı aktarıldı. İçinde alkol olduğu düşünülen pet şişelerin de Rus turistin cansız bedeninin yanında bulunduğu kaydedildi.

Otel odasında boş uyku hapı kutuları bulundu

İl Emniyet Müdürlüğünün aktardığı bilgilere göre iç çamaşırları yerinde olan Nadezhda Iarygina ile ilgili şüpheli bir durumun tespit edilmediği belirtildi. Rus turistin otelde kaldığı odada boş uyku hapı kutularının bulunduğu, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının olaya dair soruşturma başlattığı vurgulandı.

Yorumlar (0)