Bursa’da kaybolan küçük çocuklar 36 saat sonra bulundu

Bursa'da 36 saattir kendilerinden haber alınamayan 11 yaşındaki Çektar ile 14 yaşındaki Uğur Türksever kardeşler, saatler süren aramanın ardından Gemlik ilçesinde bulunan bir çay bahçesinde bulundu.

YAŞAM 24.01.2024, 10:17 24.01.2024, 18:09 Şeyda Gül
Bursa’da kaybolan küçük çocuklar 36 saat sonra bulundu

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Çamlıkebir Mahallesi'ndeki evlerinden öğle saatlerinde ayrılan Türksever ailesinin 3 çocuğundan, ortaokula giden Uğur ve Çektar Türksever’den uzun bir süre haber alınamadı. Saatin ilerlemesine rağmen henüz eve dönmeyen çocuklarının hayatlarından endişe etmeye başlayan baba Mehmet İhsan Türksever, bu gerekçeyle polis merkezine başvurarak çocuklarının kayıp olduğunu söyledi.

36 saatlik çalışmanın ardından bulundular

Daha önce de evden ayrılıp bir gün sonra geri dönen Uğur ve Çektar Türksever kardeşleri bulmak için Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğmeye bastı. Çalışmaları hızlandıran ekipler, kentteki güvenlik kameralarını izledi. İki kardeşin Gemlik'e gittiğini belirleyen polis ekipleri, bunun üzerine Gemlik'te araştırmalarını yoğunlaştırdı.

 Uğur ve Çektar kardeşleri 36 saat sonra bir çay bahçesinde bulan ekipler, iki çocuğu Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Kardeşlerin, buradaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)