Başhekimden flaş Kadir İnanır açıklaması

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçı Kadir İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin sona erdiğini duyurdu.

YAŞAM 01.04.2024, 14:55 02.04.2024, 16:52 Şeyda Gül
Başhekimden flaş Kadir İnanır açıklaması

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçı Kadir İnanır’ın durumuna ilişkin açıklama yaptı. İnanır'ın yoğun bakım sürecinin tamamlandığını ve servise çıkarıldığını söyleyen Prof. Dr. Sağlam, sanatçının tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini belirtti. Rehabilitasyon sürecinin de devam ettiğini kaydeden Prof. Dr. Sağlam, daha rahat bir ortamda birinci derece yakınlarıyla görüşebileceğini vurguladı. Mümkün oldukça ziyaretçi kabul etmeyeceklerinin altını çizen Prof. Dr. Sağlam, “Toparlama sürecine girecek ama rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor” ifadelerini kullandı.

Genel durumu daha iyi

Kadir İnanır'ın şu ana kadar tedavisinin olumlu sürdüğünü aktaran Prof. Dr. Sağlam, olumsuz bir durum olmadığını ifade etti. Her gün daha iyiye gittiğini ve günden güne toparladığını kaydeden Prof. Dr. Sağlam, “Hem kas güçleri hem bilinç hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)