Avcılar’da dehşet anları: 2 ölü, 4 yaralı

Avcılar'da Başakşehir yönü TEM Otoyolu’nda bir kamyonet ve iki hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

YAŞAM 03.03.2024, 13:00 04.03.2024, 11:45 Buse Önder
Avcılar’da dehşet anları: 2 ölü, 4 yaralı

Altınşehir Başakşehir yönünde seyir halinde olan TEM Otoyolu'nda, Yarımburgaz viyadüğünde saat 09.00 sıralarında meydana gelen korkunç bir kaza sonucunda, hafif ticari aracın sürücüsü Osman Can Demir'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle facia yaşandı.

Demir'in aracı, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak aynı yönde seyreden Selman B. kontrolündeki kamyonete çarptı. Edirne istikametinde seyir halinde olan Mustafa Y. idaresindeki hafif ticari araç da kaza sebebiyle öndeki araçlara çarparak durabildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 kişi hayatını kaybetti

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkışan sürücüler araçlardan çıkarıldı. Ancak, feci kazada kamyonetin yolcu koltuğunda oturan Arif Ozan Göktaş hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 4 kişi ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ticari aracın sürücüsü Osman Can Demir ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldü, ancak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle oluşan yoğun trafik, araçların olay yerinden kaldırılmasıyla normale döndü. Polis ekipleri, kazanın detaylı bir şekilde incelenmesi için çalışmalara başladı.

Yorumlar (0)