Arkadaş cinayeti sonrası ihbarda bulundular, yakayı ele verdiler

Adana'da evine gittikleri arkadaşları Selahattin Ayan'ı göğsünden vurduktan sonra polise ihbarda bulunan Hıdır Ü. ve Şükrü Ç. tutuklandı. Cinayet silahının, olay yerine geldikleri arabada bulunması, iki şüpheliyi ele verdi. Öldürülen Selahattin Ayan'ın, tıpkı arkadaşları gibi suç makinesi çıktığı belirtildi.

YAŞAM 19.03.2024, 11:16 Hakan Öksüz
Arkadaş cinayeti sonrası ihbarda bulundular, yakayı ele verdiler

Adana'da 16 Mart'ta yaşanan bir cinayet, kenti ayağa kaldırdı. Edinilen bilgilere göre olay, Seyhan'a bağlı Sümer Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Hıdır Ü. (27) ile Şükrü Ç. (31), arkadaşları Selahattin Ayan'ın (34) evine gitti. Selahattin Ayan, kendisine ait olduğu öğrenilen ruhsatsız tabanca ile göğsünden vurulduğu kaydedildi. 

Cinayet silahı, arkadaşlarının aracında bulundu

Polisi arayan Hıdır Ü. ve Şükrü Ç, evine gittikleri arkadaşları Selahattin Ayan'ı vurulmuş halde buldukları ihbarında bulundu. Sağlık ekipleri, Selahattin Ayan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Hıdır Ü. ve Şükrü Ç'nin olay yerine geldikleri aracı arayan polis, cinayet silahı olduğu düşünülen tabancayı ele geçirdi.

"Panikleyip tabancayı da yanımıza aldık"

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyette verdikleri ifadede, "Odasına girdik, kanlar içinde yüzüstü yerde yatıyordu.

Panikleyip tabancayı da yanımıza aldık, sonra polisi aradık." dediler. Verdikleri ifade sonrası Hıdır Ü. ve Şükrü Ç'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. 

19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Göğsünden vurularak can veren Selahattin Ayan'ın, tıpkı arkadaşları gibi suç makinesi çıktığı belirtildi. Öldürülen Selahattin Ayan'ın; adam yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti gibi suçlar işlediği, 19 suç kaydının bulunduğu aktarıldı.

Yorumlar (0)