Antalya'da yolcu otobüsü devrildi: Onlarca yaralı var

Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında şehirlerarası yolcu otobüsünün aşırı hız sebebiyle şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 21 kişinin yaralandı.

YAŞAM 09.02.2024, 16:53 10.02.2024, 08:32 Şeyda Gül
Antalya'da yolcu otobüsü devrildi: Onlarca yaralı var

Trabzon - Antalya seferini yapmakta olan Ersan Uçar ve Ali Haydar Güven’in kullandığı 61 AU 576 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, Akseki ilçesi Güçlüköy Mahallesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampole devrildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

21 kişi yaralandı

Olay yerine ulaşan ekipler, yapılan ilk incelemelerde 21 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Manavgat ve çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından alınan bilgiye göre, bazı yaralıların isimleri şu şekilde sıralandı;

“Otobüs şoförleri Ali Haydar Güven ve Ersan Uçar, Nisanur Çayır, Hatice Köroğlu, Cahit Demirtaş, Gülizar Erdoğan, Yaşar Çelik, Mehmet Şahin, Selim Gelen, Oğuzhan Yakar, Çiçek Yazar, Emine Bayır, Şükriye Bayır, Şerif Meşe, Buse Eke, Ece Meryem Eke, Deniz Eke, Yeter Eke, Furkan İzzet Yıldırım ve Beyzanur Yıldız”

Yorumlar (0)