AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Yağmur, kar ve soğuk yolda!

Marmara'da hafta sonu hava sıcaklıkları 2-4 derece düşecek. Soğuk ve yağışlı hava İstanbul'da etkisini gösterecek. AKOM'un uyarılarına göre kente kar geliyor.

YAŞAM 26.01.2024, 18:00 Hakan Öksüz
AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Yağmur, kar ve soğuk yolda!

AKOM tarafından yapılan açıklamaya göre Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı hava, hafta sonu İstanbul'da etkisini hissettirecek. Yarın (cumartesi) kent genelinde etkili olacak sağanak yağışların, pazar günü karla karışık yağışa dönmesi bekleniyor.

Pazar günü kar geliyor

Verilere göre pazar günü etkisini gösterecek karla karışık yağış, akşam saatlerinden sonra kara dönecek. Kentte pazartesi günü öğle saatlerine kadar devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkileyecek.

Hafta sonu hava soğuyor

Marmara'da hafta sonu hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. Hafta sonu 2 ila 4 derece daha soğuyacak hava, İstanbulluları üşütecek.

İstanbullular ayın sonuna kadar üşüyecek

İstanbul genelinde ay sonuna kadar hava sıcaklıkları, mevsim normallerinden 2-5 derece düşük seyredecek. Şubat ayının ilk haftasında ise sıcaklıkların mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)