Adliyede dehşet: Tutuklanmamak için 6. kattan atladı!

Annesi ile kız kardeşine saldıran 36 yaşındaki Z.T'nin, "yaklaşmama" kararını ihlal edince "kadına karşı basit yaralama" suçundan tutuklanmasına hükmedildi. Tutuklanmamak için 6 kattan atlayan şahıs, Çağlayan Adliyesi'nde korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Eksi 2. kata düşen Z.T, yaşamını yitirdi.

YAŞAM 04.06.2024, 18:32 Hakan Öksüz
Adliyede dehşet: Tutuklanmamak için 6. kattan atladı!

Çağlayan'da yer alan İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün korkunç bir olay yaşandı. Kız kardeşi ile annesine saldıran 36 yaşındaki Z.T. adlı şahıs, "kadına karşı basit yaralama" ile suçlanıyordu. Savcılıkta ifade veren saldırgan hakkında tutuklama kararı çıktı.

"Yaklaşmama" kararını ihlal ettiği için tutuklandı

İstanbul 9.Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan "yaklaşmama" kararına uymayan Z.T'nin, bu ihlal göz önünde bulundurularak tutuklanacağı kaydedildi.

Kararı duyunca aniden koşmaya başlayan şahıs, Sulh Ceza Hakimliklerinin yer aldığı D2 Blok 6. kattaki korkulukların üzerine çıktı ve kendini boşluğa bıraktı.

Altıncı kattan eksi 2'ye düştü

Şaşkın bakışlar arasında 6. kattan atlayan Z.T, eksi ikinci kata kadar düştü. Tutuklanmamak için binadan atlayan şahıs, düşmenin etkisiyle yaşamını yitirdi.

Yorumlar (0)