Adıyaman'da akraba aileler çatıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Adıyaman Samsat'ta iki akraba aile arasında yaşanan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerin yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi. Ekipler, olay yerinden kaçan yaralı Kasım Avcı'nın peşine düştü

YAŞAM 27.02.2024, 09:15 28.02.2024, 09:11 Hakan Öksüz
Adıyaman'da akraba aileler çatıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Adıyaman Samsat'a bağlı Taşkuyu Köyü'nde iki akraba aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü, silahlar çekildi. Yaşanan silahlı kavgada Mustafa Avcı (9), Abidin Avcı (39), Kasım Avcı, Tuğba Avcı ve adı henüz öğrenilemeyen bir kişinin yaralandığı kaydedildi.

Yaralı Kasım Avcı, olay yerinden kaçtı

Çatışmanın çıktığı bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi yönlendirildi. Çatışmada yaralanan Kasım Avcı, olay yerinden kaçtı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kahta Devlet Hastanesi ve Samsat Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılara acil müdahale edildi.

Mustafa Avcı, Abidin Avcı ve Tuğba Avcı kurtarılamadı

Hastanelere sevk edilen yaralılardan Mustafa Avcı, Abidin Avcı ve Tuğba Avcı yaşamını yitirdi. Mustafa Avcı ile Abidin Avcı'nın baba-oğul olduğu kaydedildi.

Ölen kişilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma ve polis ekipleri, hastanede güvenliği sağladı. Ekipler, olay yerinden kaçan Kasım Avcı'nın peşine düştü.

Yorumlar (0)