4. kattan düşen anne ile oğlu yaşamını yitirdi

Mardin’de bilinmeyen bir sebeple binanın 4. katından düşen anne ile oğlu hayatını kaybederken, kızı ağır yaralandı.

YAŞAM 06.03.2024, 20:44 07.03.2024, 18:05 Şeyda Gül
4. kattan düşen anne ile oğlu yaşamını yitirdi

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir binanın 4. katından Anne S.A. ile çocukları H.R.A ve E.A'nın bilinmeyen nedenle balkondan düştü. Anne ve çocuklarının düştüğünü görenler durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekipler, Ağır yaralanan 33 yaşındaki anne S.A’yı ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 5 yaşındaki H.R.A ile 7 yaşındaki E.A. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne ve oğlu kurtarılamadı

Anne ve oğlu H.R.A. hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastanedeki ilk müdahalenin ardından kız çocuğu E.A. ise Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Vali Akkoyun’dan açıklama geldi

Konuya ilişkin yazılı açıklamada yapan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, saat 11.40 sıralarında bir apartmanın 4. katından 2'si çocuk 3 kişinin düşmesi üzerine polis ve sağlık ekiplerinin derhal olay yerine intikal ettiğini belirtti. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını vurgulayan Vali Akkoyun, tüm müdahalelere rağmen anne S.A ve oğlu H.R.A'nın hayatını kaybettiğini dile getirdi. E.A’nın tedavisinin sürdüğünü belirten Vali Akkoyun, yaralı çocuğun durumu ve olayla ilgili soruşturmanın bizzat kendisi tarafından takip edilmekte olduğunu söyledi. Vali Akkoyun, “Bu elim olay sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileye başsağlığı, yaralı çocuğumuza da şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)