4 çocuk annesi kadın KADES ile çağırdığı polisi vurdu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, KADES uygulamasından yardım isteyen 4 çocuk annesi B.K., emniyete götürülerek ifade verdi. Ancak olayın ardından B.K., evine kadar kendisini getiren polis memurunu çıkan bir tartışmanın ardından tabancasıyla vurarak yaraladı.

YAŞAM 01.02.2024, 09:49 01.02.2024, 18:08 Buse Önder
4 çocuk annesi kadın KADES ile çağırdığı polisi vurdu!

İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen B.K., eşinden ayrılmak için boşanma davası açtı. Boşanma davası için Cuma gününü bekleyen B.K., iddiaya göre eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım istedi. 

Eve dönüş için polislerden yardım istedi

B.K., polis ekipleri tarafından alınarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği'ne götürüldü. Ancak emniyetteki işlemler sonrasında ulaşım sorunu yaşayacağını belirterek, polis ekiplerinden yardım istedi.

Polis otosuna bindirilen B.K., oturduğu adrese götürüldü. İddiaya göre, B.K. araçtan indiği sırada, kendisini bırakan polisten apartmanı kontrol etmesini istedi. Ardından B.K., iddiaya göre apartmanın girişinde polis memuru S.A. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın gelişmesiyle B.K., polis memuru S.A.'nın tabancasını alarak, S.A.'yı belinden vurdu. Olay sonrasında yaralanan polis memuru S.A. kaçmaya çalışırken, B.K. evine girdi.

‘Polis vuruldu’ ihbarı geldi

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda 'Polis vuruldu' ihbarı yapıldı. Sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralı polis memuru S.A., sağlık ekipleri tarafından belinden vurulduğu belirlenerek, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. S.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yapılan araştırmada saldırıyı gerçekleştiren kişinin kısa süre önce KADES uygulamasından yardım çağrısında bulunan B.K. olduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Sosyal medyadan paylaşım yaptı

Sosyal medyada ise olayın hemen ardından B.K.'nın yaptığı paylaşım dikkat çekti. B.K., polis memurunun kendisine saldırdığını ve bu nedenle vurduğunu itiraf ettiği sözleri yer aldı. Ayrıca, B.K.'nın paylaşımlarında emniyete götürülürken polis memurlarını çektiği ve emniyette ifade verirken kaydettiği görüntülerin bulunduğu görüldü. B.K., açıklamalarında bir süredir antidepresan ilaçları kullandığını da yazdı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memuru S.A.'nın tedavisi sürüyor.

Yorumlar (0)