Trabzonspor’dan çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması

Trabzonspor cephesinden Fenerbahçe derbisi için açıklama geldi. Yapılan açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrı yapıldı.

SPOR 11.03.2024, 16:06 12.03.2024, 17:43 Buse Önder
Trabzonspor’dan çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması

Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saral, maç öncesindeki hakem kararlarına dikkat çekerek, "Hakem hatası istemiyoruz" çağrısının aslında "Bizi kurtarın, bu yarışın içinde tutmaya devam edin" çığlığı olduğunu belirtti.

TFF'ye de çağrıda bulunan Saral, yıllardır hakem hataları yüzünden mağdur olduklarını ve şampiyonluklarının çalındığını savundu. Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenen Saral, hakemlere baskı yapılmasını eleştirerek, "Onlar ligdeki bütün takımların maçlarını aynı özenle yönetmek ve özellikle bu sezon sıkça şahit olduğumuz ligin en tepesindeki iki takıma ayrıcalık tanıma refleksinden uzak durmak zorundadır" dedi.

‘Maçın sonucunu etkileyecek hakem istemiyoruz’

Saral, "Bu maçın sonucunu etkileyecek herhangi bir hakem kararı istemiyoruz. Haftalardır şahit olduğumuz tiyatroların Trabzon’da tekrarlanmasının camiamızda yaratacağı tepkiyi düşünmek dahi istemiyoruz. Eğer yaşanır ise bu işe bulaşanların hakemlik kariyerlerinin ne şekilde sonlandığını bütün futbol kamuoyu bilmektedir” şeklinde sert ifadelerle tepkisini dile getirdi.

Saral'ın açıklamaları, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde gergin bir atmosferin oluşmasına neden oldu.

Yorumlar (0)