Trabzonspor'da Meunier heyecanı! İlk idmanına çıktı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililerin Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı sağ bek Thomas Meunier, ilk antrenmanına çıktı.

SPOR 07.02.2024, 17:26 08.02.2024, 09:07 Hakan Öksüz
Trabzonspor'da Meunier heyecanı! İlk idmanına çıktı

Ligde aldığı peş peşe kötü sonuçlarla üçüncülük koltuğunu Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanarak moral depolamak istiyor. Bordo-mavililer, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için bu sezon ligi en az 4. sırada bitirmek veya Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak zorunda.

Trabzonspor tur hedefliyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde yarın saat 17.30'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Karadeniz ekibinin Alman ekibi Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Thomas Meunier'in de antrenmana katıldığı görüldü.

Thomas Meunier antrenmanda

Trabzonspor'un bedelsiz olarak kadrosuna dahil ettiği 32 yaşındaki sağ bek Thomas Meunier'in keyifli olduğu görüldü. Bordo-mavililerin idmanında, Afrika Uluslar Kupası'na giden Onuachu ile Pepe yer almadı.

Yorumlar (0)