Trabzonspor, Alanya'da 3 puan peşinde

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta galip gelen Trabzonspor, bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor'u da geçmek istiyor. Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'un hedefi ise düşme hattından uzaklaşmak. İşte kritik maç öncesi son detaylar...

SPOR 04.03.2024, 14:39 05.03.2024, 09:39 Hakan Öksüz
Trabzonspor, Alanya'da 3 puan peşinde

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkan Trabzonspor, ligde de sezonu üçüncü sırada bitirerek Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 3 maçı kazanan bordo-mavililer, deplasmanda Alanyaspor'u da mağlup ederek seriyi sürdürme hedefinde.

Alanyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta?

Alanyaspor-Trabzonspor maçı bu akşam saat 20.00'de Alanya Oba Stadyumu'nda yapılacak. Hakem Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı maç, beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. 

Trabzonspor, Beşiktaş ile farkı açmak istiyor

Çıkışını sürdürmek isteyen Karadeniz temsilcisi, teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor maçına 3 puan hedefiyle çıkacak.

Ligde üçüncü sırada yer alan 46 puanlı Trabzonspor, Akdeniz temsilcisini yenerek en yakın rakibi Beşiktaş ile puan farkını 3'e çıkartmak istiyor.

Alanyaspor'da son durum

Alanyaspor ise bu sezon çıktığı 27 lig maçında 6 kez galip geldi ve 9 mağlubiyet aldı. 12 maçı beraberlikle bitiren Akdeniz temsilcisi, 30 puanla 15. sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)