Toni Kroos'tan "Arda Güler ve Türk taraftarlar" yorumu

Sakatlığı atlatan Arda Güler, Real Madrid'de az da olsa forma şansı bulmaya başladı. Milli oyuncunun yeteri kadar forma şansı bulamaması, Türk taraftarları kızdırdı. Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Arda Güler'den ve Türk taraftarların sabırsızlığından bahsetti.

SPOR 20.02.2024, 15:11 21.02.2024, 16:46 Hakan Öksüz
Toni Kroos'tan "Arda Güler ve Türk taraftarlar" yorumu

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, geçirdiği sakatlık nedeniyle istediği kadar süre alamadı. Oynadığı 5 müsabakada 92 dakika süre alan 18 yaşındaki futbolcu, sahadaki görüntüsüyle Real Madrid taraftarından tam puan aldı.

"Arda ile gurur duymakta haklılar"

İspanyol devinin Alman yıldızı Toni Kroos, Arda Güler hakkında konuştu. Arda Güler'in Türkiye için çok önemli bir futbolcu olduğunu kaydeden Kroos, "Onunla ne kadar gurur duysalar az." dedi.

"Türk taraftarların endişe etmesine gerek yok"

Arda Güler'in Real Madrid'de yeteri kadar süre alamadığını düşünen Türk taraftarların sabırsız olduğunu söyleyen Toni Kroos, "Doğrusunu söylemek gerekirse biraz aceleci davranıyorlar. Endişe etmelerine hiç gerek yok. Harika bir teknik adamımız var. Arda için en doğru oynama zamanını o biliyor. Ancelotti'ye güvensinler." değerlendirmelerini yaptı.

Yorumlar (0)