Süper Kupa maçının hakemi açıklandı

Merakla beklenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçını hakeminin Volkan Bayarslan olduğu açıklandı.

SPOR 04.04.2024, 14:00 04.04.2024, 18:02 Şeyda Gül
Süper Kupa maçının hakemi açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak hafta sonu oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan'ın yöneteceğini duyuruldu. “Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek” denilen açıklamada, Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan’ın yapacağı bilgisine yer verildi. Açıklamada, karşılaşmanın dördüncü hakeminin ise Burak Şeker olacağı vurgulandı.

TFF, Fenerbahçe’nin talebini reddetti

Fenerbahçe, karşılaşmanın uygun bir tarihe alınması ve yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi talebinde bulunmuştu. Sarı-lacivertli takımın TFF'ye resmi başvuruda bulunmuş olmasına rağmen TFF, “7 Nisan tarihinin iki kulüp tarafından ortak belirlendiği” gerekçesiyle talebi reddetmişti.

Fenerbahçe U19 ile çıkacak

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, bu iki isteğinin yerine getirilmemesi durumunda karşılaşmaya U19 takımı ile çıkacağını resmen duyurulmuştu.

Yorumlar (0)