Sparta Prag'ın hocasından Galatasaray yorumu: "Bizi cezalandırabilirler!"

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'nde yarın yapacakları maç öncesi konuştu. Çekya Ligi'nde böyle güçlü takımlara karşı oynamaya alışık olmadıklarının altını çizen Priske, "Dikkatli olmazsak cezayı keserler." dedi. İşte Brian Priske'nin açıklamaları...

SPOR 14.02.2024, 21:03 16.02.2024, 14:35 Hakan Öksüz
Sparta Prag'ın hocasından Galatasaray yorumu: "Bizi cezalandırabilirler!"

Çekya takımı Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Galatasaray'ın konuğu olacak. Saat 20.45'te RAMS Park'ta başlayacak maç öncesi gazetecilere konuşan Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, Galatasaray karşısında kendilerini zor bir sınavın belediğini kaydetti.

Çekya Ligi'ne verilen uzun ara, Sparta Prag'ı kötü etkileyebilir

Çekya Ligi'ne verilen 55 günlük ara sonrası ilk maçlarını 4 gün önce oynadıklarını hatırlatan Priske, "Çekya Ligi böyle. Neyse ki bir resmi maç oynayabildik. Takımım maça odaklandı. Atmosferin yoğun olacağının bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

"Çek Ligi'nde böyle güçlü takımlar yok, Avrupa maçlarının kalitesi başka"

Galatasaray'ın kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan teknik adam Priske, "Şampiyonlar Ligi'nden geldiler. Çek Ligi'nde bu tür güçlü takımlara karşı oynamaya alışık değiliz. Galatasaray, kendi liginde de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Form grafikleri çok iyi. 95 dakika boyunca koşmalıyız. Avrupa'da oynadığımız maçlar, Çek Ligi'nden çok daha üst düzey oluyor. Kazanırsak özgüven depolayacağız." diye konuştu. 

"Dikkatli olmazsak cezayı keserler"

Maçtaki en küçük hatada Galatasaray'ın cezayı keseceğini söyleyen 46 yaşındaki teknik direktör, "Bu maçta fiziksel ve mental anlamda çok iyi olmalıyız. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Türkiye Ligi oldukça kaliteli. Zor bir maç bizi bekliyor." dedi.

Yorumlar (0)