Serdar Topraktepe, futbolcuları nasıl motive ettiğini açıkladı

Siyah beyazlı takımın Ankaragücü'nü 2-0 yenerek Süper Lig'de 5 maç sonra galip gelmesinin ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 20.04.2024, 01:06 Şeyda Gül
Serdar Topraktepe, futbolcuları nasıl motive ettiğini açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek 5 maç sonra galip geldi. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolculara nasıl motivasyon verdiğini ifade etti.

Futbolcularımız bugün karakter koydu

Bu galibiyete bütün camianın ihtiyacı olduğunu kaydeden Topraktepe, futbolcuların ihtiyacı olduğunu söyledi. Futbolcuların bugün karakter ortaya koyduğunu dile getiren Topraktepe, “Galip geldiğimiz için sevinçliyiz” şeklinde konuştu.

En önemlisi mücadelemizdi bugün

Yayıncı kuruluşun "Beşiktaş'ta neleri değiştirdiniz?" sorusuna yanıt veren Topraktepe, futbolcuların iyi oyuncular olduğunu onlara hissettirmeye çalıştığını aktardı. Karakterli oyuncular olduğunu hissettirmeye çalıştığını anlatan Topraktepe, Beşiktaş camiasının, Beşiktaş formasının çok büyük olduğunu ve onların da bu formaya layık olmasalardı bu takımda olmayacaklarına inandırdığını vurguladı. Futbolcuların da Beşiktaş'ın formasına layık bir şekilde mücadele ettiğini söyleyen Topraktepe, “En önemlisi mücadelemizdi bugün” dedi.

Kupa maçı daha zor olacak

Ankaragücü ile hafta içinde oynayacakları Türkiye Kupası yarı final ilk maçı hakkında da konuşan Topraktepe, “Türkiye Kupası'ndaki maç daha zor olacak. Bunun için hazırlanacağız. Biliyorsunuz camiamızın hedefi Türkiye Kupası. O maça kadar da iyi bir şekilde hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)