Ronaldo'nun rakibi yok! Sosyal medyada kaç takipçiye ulaştı?

Suudi Arabistan takımı Al Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, yeşil sahalarda rakiplerini, sosyal medyada da milyonlarca takipçisini peşinden koşturuyor. İşte Ronaldo'nun toplam takipçi sayısı...

SPOR 27.12.2023, 12:06 27.12.2023, 12:12 Hakan Öksüz
Ronaldo'nun rakibi yok! Sosyal medyada kaç takipçiye ulaştı?

Real Madrid'in ardından Juventus ve Manchester United'da top koşturan Ronaldo, kariyerini Suudi Arabistan takımı Al Nassr'da sürdürüyor. Arjantinli Lionel Messi ile birlikte gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında yer alan 38 yaşındaki Portekizli oyuncu, sadece yeşil sahada değil, sosyal medyada da pek çok kişiyi peşinden koşturuyor.

Toplam takipçi sayısı 893,5 milyon 

Portekizli Ronaldo'nun sosyal medyadaki takipçi sayısı günden güne artıyor. Instagram, Facebook ve eski adı Twitter olan "X" platformunun gözde ünlülerinden biri olan Ronaldo, sosyal medyada en çok takipçisi bulunan isim olmaya devam ediyor. Ronaldo'nun bu üç platformdaki toplam takipçi sayısının 893,5 milyon olduğu kaydedildi.

Bu sezon 17 maçta 19 gol kaydetti

Avrupa'nın güçlü takımlarında sergilediği performansla adını futbol tarihine altın harflerle yazan Ronaldo, kariyerine Suudi Arabistan Ligi gibi daha düşük düzeyli bir yerde devam etse de popülerliğinden bir şey kaybetmedi.  Ligde bu sezon çıktığı 17 karşılaşmada rakip fileleri 19 kez havalandıran Portekizli yıldız, gol krallığı yarışını en önde götürüyor.

Hangi platformda kaç takipçisi var?

Instagram'da Ronaldo'yu takip eden kişi sayısı 615 milyon oldu. Futbol yıldızının Facebook'ta 168 milyon takipçisi bulunuyor. "X" platformunda Ronaldo'yu 110,5 milyon kişi takip ediyor. Facebook ile Instagram'ın en çok takipçiye sahip ismi Ronaldo, Twitter'da 4. sırada bulunuyor.

Messi'nin toplam takipçi sayısı ne kadar?

Dwayne Johnson, Shakira ve Taylor Swift gibi ünlüleri geride bırakan Ronaldo'nun yeşil sahalardaki en büyük rakibi olan Messi'nin takipçi sayısı ise 600 milyonu geçti. 

Arjantin Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Messi, ABD'nin Inter Miami takımına transfer olduktan sonra takipçi sayısını hızlı şekilde artırdı. Messi'nin Instagram'daki takipçi sayısı 496 milyona yükseldi.

Yorumlar (0)