Omerovic'ten Gökhan Töre açıklaması: Kavga iddiaları doğru mu?

Bugün takımdan ayrıldığı açıklanan Gökhan Töre’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, futbolcu ile ilgili kendisinin bir problem yaşamadığını ifade etti.

SPOR 07.03.2024, 20:12 08.03.2024, 09:26 Şeyda Gül
Omerovic'ten Gökhan Töre açıklaması: Kavga iddiaları doğru mu?

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Kayacık Tesisleri'nde yapılan ve ısınma hareketleriyle başlayan idman öncesinde Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, önemli açıklamalarda bulundu.

Kazanırsak bile bu lig bitmiş diyemeyiz

Pendik maçından sonra tekrardan futbolcularımı tebrik eden Omerovic, kolay bir maç olmadığını ama en önemlisi bu maçtan sonra 3 puanı aldıklarını söyledi. “İnanıyorum ki Adana maçını da kazanırsak daha büyük bir adım atmış olacağız. Her maç aslında önemli ve zor bir maç” diyen Omerovic, son zamanlarda performansı, sahadaki davranışı, maç kazanma arzusu ile bir adım önde olduklarını belirtti. Seyirci ile galibiyeti getirmeleri gerektiğine inandığını kaydeden Omerovic, “Ama kazanırsak bile bu lig bitmiş diyemeyiz” diye konuştu.

Ne Gökhan Töre ne de başka bir oyuncu ile problemim olmadı

Omerovic, basın mensuplarına Gökhan Töre ile Guilherme'nin idmanda kavga ettiği ve ardından Gökhan Töre'nin takımdan ayrıldığına yönelik iddialar hakkında da konuştu. Gökhan Töre ile istemedikleri bir olay yaşandığını kaydeden Omerovic, bunun kendi aralarındaki bir durum olduğunu belirtti. “Sonuçta her takımda, kulüpte olduğu gibi bazen istemediğimiz olaylar yaşanabilir. Gökhan Töre kendisi de bu olaydan sonra mutsuzluğunu ve ayrılmak istediğini ifade etti” diyen Omerovic, bir şekilde de onun kararı olduğunu dile getirdi. Omerovic, “Yoksa benim ne Gökhan ile ne de başka bir oyuncu ile problemim zaten olmadı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)