Okan Buruk'tan Icardi ve Barış Alper açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yapacakları transferlerden Şampiyonlar Ligi hedeflerine kadar çeşitli konularda konuştu. Başarılı teknik adam, Mauro Icardi ile Barış Alper Yılmaz'ın takımda kalıp kalmayacağına dair soruya yanıt verdi.

SPOR 07.06.2024, 00:40 Hakan Öksüz
Okan Buruk'tan Icardi ve Barış Alper açıklaması

Kulübün sosyal medya kanalına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer ile ilgili taraftarlara müjde verdi. Taraftarları heyecanlandıracak ve mutlu edecek opsiyonlarının olduğunu kaydeden Buruk, "Başkanımız, transferde ne istersek yapacağını belirtti. Bu konuda çok istekli. Çok kuvvetli bir kadro kuracağız." dedi.

"4 mevkiye transfer yapılacak"

Şampiyonlar Ligi hedefi hakkında değerlendirmeler yapan 50 yaşındaki teknik adam, "Galatasaray'ın hedefleri büyüktür. Aksine camia müsaade etmez. 4 mevkiye transfer yapacağız. Aile olabileceğimiz profilde oyuncular alacağız. Şampiyonlar Ligi hedefleri doğrultusunda güçlü bir takım kuracağız." ifadelerini kullandı.

Icardi ile Barış Alper'in durumu

Mauro Icardi ile Barış Alper Yılmaz'ın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı sorusunu yanıtlayan başarılı çalıştırıcı, "Icardi ile bugün konuştuk. Ailesi ile beraber, keyfi de yerinde. Gelecek hafta Arjantin'e gittikten sonra temmuz ayında aramıza katılacak. Barış Alper de bu sezon bizimle." dedi.

Yorumlar (0)