NBA final serisi hangi kanalda?

NBA final serisinde Boston Celtics ile Dallas Mavericks kozlarını paylaşıyor. Boston Celtics seride 2-0 öne geçti. Peki serinin üçüncü maçı ne zaman? Final serisi hangi kanalda? İki takımda hangi oyuncular öne çıkıyor? Detaylar haberde...

SPOR 11.06.2024, 10:48 11.06.2024, 12:33 Hakan Öksüz
NBA final serisi hangi kanalda?

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) final serisi heyecanı yaşanıyor. NBA finallerinde Batı Konferansı’nın sürpriz ekibi Dallas Mavericks ile Doğu Konferansı lideri Boston Celtics kozlarını paylaşıyor. Boston Celtics seride 2-0 öne geçti. 

Final serisi hangi kanalda? 

Peki Boston Celtics ile Dallas Mavericks arasında oynanan NBA final serisi hangi kanalda? NBA tutkunlarını ekran başına kilitleyen final serisi maçları, Tivibu platformu üzerinden S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Final serisi maçları ne zaman? 

NBA final serisi maçları ne zaman? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İki takım, serinin üçüncü maçında 13 Haziran Perşembe günü karşılaşacak. Kritik maç saat 03.30'da başlayacak. Serinin dördüncü maçı 15 Haziran Cumartesi günü oynanacak. İhtiyaç olması durumunda ise 18 Haziran Salı günü beşinci maç yapılacak.

Mavericks'te Kyrie Irving ile Luka Doncic etkisi

Dallas Mavericks, sezonun sürpriz takımı olarak finallerde yer alıyor. Batı Konferansı lideri Oklahoma City Thunder'ı mağlup ederek Konferans finaline yükselen Dallas Mavericks, burada Dallas Mavericks'i 4-1 yendi.

Kyrie Irving ile Luka Doncic, bu maçlara damga vursa da Boston Celtics ile oynanan ilk iki karşılaşmada etkisiz kaldı. Bu maçlarda Jrue Holiday, Boston Celtics adına ekstra oyun ortaya koyan isim oldu.

Boston Celtics'te Jayson Tatum rüzgarı

Boston Celtics, sezonun en yüksek galibiyet oranına ulaşan takımı olarak NBA'i salladı. Jayson Tatum'un etkili oyunu ile rakiplerini süpüren Boston Celtics, Doğu Konferansı finalinde karşılaştığı Indiana Pacers'ı yendi.

Boston Celtics'in play-off aşamasındaki kusursuza yakın performansı, Dallas Mavericks ile yapılan ilk 2 maçta da devam etti. Jayson Tatum, Jrue Holiday ve Jaylen Brown'ın etkili performansı, Boston'ı zirvede tutuyor.

Yorumlar (0)