İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynamaya hak kazanan Beşiktaş, yeni sezonda takımı başarıya taşıyacak teknik direktörünü arıyordu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu.

SPOR 05.06.2024, 19:10 06.06.2024, 09:50 Hakan Öksüz
İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

Ligde sezonu 6'ncı sırada bitirmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynamaya hak kazandı. Yeni sezonda siyah-beyazlıların başında yer alacak teknik adam da belli oldu. 

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Serdar Topraktepe'nin yardımcı antrenör olacağı kaydedildi.

Giovanni van Bronckhorst'ün kariyeri

Hollanda’nın Rotterdam kulübünde 1993'te futbol kariyerine adım atan van Bronckhorst; Glasgow Rangers, Feyenoord, Barcelona ve Arsenal gibi takımlarda top koşturdu. 2010'da Feyenoord'da futbolculuk kariyerini noktalayan van Bronckhorst, Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Premier Lig dahil pek çok kupa kazandı.

Hollanda ekibi Feyenoord'da 1 kez lig şampiyonu olan van Bronckhorst; Hollanda Kupası, İskoçya Kupası ve Hollanda Süper Kupa sevinci yaşadı. Hollandalı hoca, UEFA Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunda Glasgow Rangers ile final heyecanı yaşadı. 

Yorumlar (0)