İsrailli futbolcu Eden Karzev hakkında Gümüşdağ'dan açıklama

Yaptığı paylaşım nedeniyle önce gözaltına alınan, sonra serbest bırakılan Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev hakkında kulübün alacağı karar bekleniyor. RAMS Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 23 yaşındaki futbolcunun durumu hakkında konuştu.

SPOR 16.01.2024, 16:19 Hakan Öksüz
İsrailli futbolcu Eden Karzev hakkında Gümüşdağ'dan açıklama

RAMS Başakşehir'in 23 yaşındaki İsrailli futbolcusu Eden Karzev'in yaptığı sosyal medya paylaşımı gündeme oturmuştu. Hamas'a bağlı Kassam Tugayları'nın 7 Ekim'de yaptığı "Aksa Tufanı" saldırısında esir alınan İsraillilerin eve getirilmesi gerektiğini bildiren bir paylaşımda bulunan Karzev, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Eden Karzev'in paylaşımı 

RAMS Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, oyuncuları Eden Karzev ile ilgili konuştu. İtalyan inşaat firması ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında konuşan Gümüşdağ, Eden Karzev'in yapacağı savunma sonrası son kararı vereceklerini bildirdi.

"Yanlış anlaşıldığını belirterek paylaşımını kaldırdı ama..."

Sosyal medya hesabından söz konusu paylaşımı yapan Karzev'in pişman olduğunu dile getiren Gümüşdağ, "O bizim futbolcumuz. İdari direktörümüz Murat Yaman, paylaşım sonrası Karzev'i çağırdı ve disiplin soruşturması başlatıldığını söyledi. Biz yaptığı savunmada savaş değil, barıştan yana olduğunu ve yanlış anlaşıldığını belirtti. Paylaşımını da kaldırdı. Buna rağmen ülkedeki hassasiyetin çok fazla olduğunu hatırlatmak lazım. Savunmasını değerlendirdikten sonra nihai kararı vereceğiz." ifadelerini kullandı. 

Leo Dubois, Galatasaray'a mı gidecek?

Ara transferde en az 2 oyuncu daha almak istediklerini kaydeden RAMS Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Sadece Josef de Souza'yı aldık. Ara transferde dikkatli olmanız lazım. Gerekli bölgelere kilit oyuncuları almanız gerekiyor. Belki bazı oyuncuları da takımdan yollayabiliriz. 3-4 oyuncu ile ilgili hocanın raporu var. Leo Dubois için Galatasaray'dan talep geldiği haberi doğru değil. Takıma adapte oldu, ondan memnunuz." dedi.

Yorumlar (0)