İsmail Kartal'a kızan Sumudica küplere bindi! "Paranıza ihtiyacımız yok!"

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçının ardından rakiplerinin Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindiğini belirtti ve buna şaşırdığını söyledi. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın "kötü bir zeminde oynadık" açıklamasına sert tepki gösteren Rumen hoca, "Biz de aynı seminde oynadık. Bize saygı duysun. Çok istiyorsa federasyona yazı yazsın, biz onların sahalarında oynayalım." dedi. Sumudica, "Fenerbahçe'nin parasına muhtaç değiliz." sözleriyle toplantıdan ayrıldı.

SPOR 15.01.2024, 08:45 15.01.2024, 09:07 Hakan Öksüz
İsmail Kartal'a kızan Sumudica küplere bindi! "Paranıza ihtiyacımız yok!"

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta maçında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 81'inci dakikada attığı golle maçı 1-0 kazandı. Puanını 53'e yükselten Fenerbahçe, maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Sumudica: "Rakiple aynı seviyede top oynadık"

Karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica," Yenildiğimiz için üzgünüz. Futbolcularım çok büyük iş çıkardı. Rakiple aynı seviyede top oynadık. Son dakikaya kadar pozisyonlara girdik. Taraftarlara teşekkür ederim. Taktik olarak rakibi çok iyi kilitledik. Takım ruhunu geri kazandığımızı söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

"Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış gibi sevindiler"

Maç boyunca Fenerbahçe'nin çok zorlandığını ve son düdüğün ardından rakibin aşırı sevindiğini söyleyen Rumen hoca, "Sanki Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış gibiydiler. Demek ki bu maçta korktular. Son haftalarda farklı skorlarla galip geliyorlardı. Haftalar sonra Fenerbahçe'ye acı çektirdik. Hakemler, takdir hakkını rakipten yana kullandı. Fenerbahçe'nin kadrosu gerçekten güçlü. 3 sene önce burada yendiğimiz takım değiller." dedi.

İsmail Kartal'ın "kötü bir zeminde oynadık" açıklamasına sert tepki

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Kötü bir zeminde oynamaya çalıştık." şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Sumudica, "İsmail hoca sadece futbolla ilgili konuşmalı. Biz de aynı zeminde oynadık. İsterse federasyona bir yazı yollasın da biz de maçlarımızı onların sahalarında oynayalım." açıklamasını yaptı.

İsmail Kartal

"İsmail Kartal bize saygı duymalı"

Sumudica, "Burada konuşmamız gereken tek şey futbol. Evet sahamız böyle. Biz de şimdi Sivas deplasmanına gideceğiz, zemin kötü olacak. Orada puan kaybı yaşarsak bizim de zemini bahane etmemiz mi gerekecek? Ben tüm hocalara saygı duyuyorum. İsmail Kartal da bize saygı duymalı." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin parasına muhtaç değiliz"

Tribünde Fenerbahçe taraftarlarına daha çok yer ayrılması hakkında da konuşan Rumen hoca duruma tepki gösterdi. Sumudica, "Fenerbahçe'nin parasına muhtaç değiliz." sözleriyle toplantıdan ayrıldı.

Yorumlar (1)
gaffur 7 ay önce
rakiple aynı seviyede top mu oynamış :) istatistikler öyledemiyor