Ghezzal'den kupa kazandıran konuşma

Beşiktaş’ın Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmasının ardından kulüpten Ghezzal'in konuşması yapıldı.

SPOR 28.05.2024, 22:19 29.05.2024, 11:50 Şeyda Gül
Ghezzal'den kupa kazandıran konuşma

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluğu elde etti. Jupa şampiyonluğunun hikayesini resmi YouTube hesabından paylaşan siyah-beyazlı kulüp, videoda Ghezzal'in görüntülerine yer verdi. Maç öncesinde soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması büyük beğeni alan Ghezzal’in, “Hepimizin bireysel hedefleri, bireysel sıkıntıları var. Hatta bazılarınjn kontratı bitiyor. Ama lütfen ama lütfen beyler bir maç daha, tek bir maç. Her şeyi bir kenara bırakalım hep beraber zevk alalım. Takım olarak, büyük bir takım olarak oynayalım” ifadelerini kullandı.

Bugün her şeyi yapacağız, biz kazanacağız

Birbirleri ile oynamaktan zevk almaları gerektiğini ifade eden Ghezzal, mücadele etmekten zevk almak istediğini dile getirdi. Karşı takımdan daha çok mücadele edeceklerini ve daha çok koşacakları vurgulanan görüntülerde, “Özgüvenle, yürekle oynayalım. Bugün her şeyi yapacağız, biz kazanacağız” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (0)