Galatasaray’dan flaş hamle: Ali Koç için suç duyurusu

Galatasaray Sportif Aş Başkanvekili Erden Timur’un, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

SPOR 04.04.2024, 14:39 05.04.2024, 17:19 Şeyda Gül
Galatasaray’dan flaş hamle: Ali Koç için suç duyurusu

Hafta başında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur hakkında sert açıklamalarda bulunmasının ardından ipler iyice gerildi. Timur’un , Koç hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldığı öğrenildi.

A Spor’da yer alan haberde, Galatasaray üyesi avukatların da başvuruya imza ile destek vermesinin beklendiği kaydedildi.

Ali Koç, sert tepki göstermişti

Kadıköy'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle tepki gösteren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, tek önceliği Fenerbahçeli futbolculara ceza verdirmek olan rakipleri de not ettiklerini ifade etmişti. “Bir tanesi var, yalanın insan versiyonu olurdu. Terbiyesiz, utanmadan televizyona çıkıyor ve Trabzon'da yaşanan olaylar için 'Olmamalıydı' diyerek 15 dakika boyunca bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor” diyen Koç, o kişinin koskoca camiana yaptığı kontratlarla, verdiği bilgilerle yalanı dibine kadar soktuğunu söylemişti. Fenerbahçe’nin o ismi not ettiğini vurgulayan Koç, “Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince” demişti.

Yorumlar (0)