Galatasaray Başkanı Dursun Özbek duyurdu: "Taşınıyoruz!"

Galatasaray Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısında konuşan kulüp başkanı Dursun Özbek, Bankalar Birliği borçlarından kurtulmalarının an meselesi olduğunu kaydetti. Özbek, yeni tesise taşınacakları tarihi de açıkladı.

SPOR 17.04.2024, 18:14 18.04.2024, 16:46 Hakan Öksüz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek duyurdu: "Taşınıyoruz!"

RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda Galatasaray Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı yapılıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulunda kulübün borçları ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Bu faiz sarmalından çıkmak için..."

9 aylık bilançoda 600 milyon lira civarında kar açıkladıklarını hatırlatan Özbek, "Yıl sonuna kadar bu seviyeyi sürdürmek istiyoruz. Piyasa şartları ve yükselen faiz oranları, bu hedefimize ulaşmamızı zorlaştıracak. Bu faiz sarmalından çıkmak için kulübün tüm olanaklarını kullanacağız. Bankalar Birliği borçlarını ödeyerek bu anlaşmadan çıkmayı planlıyoruz. Bununla ilgili hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Yeni yönetim, Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş olacak." dedi.

"Yeni sezonun başında Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınmış olacağız"

Yeni sezonun başında Kemerburgaz Tesisleri’ne taşınacaklarını kaydeden Başkan Özbek, "Florya Tesisleri'nden taşınmamız, bu borçlardan kurtulabilmek için atacağımız en önemli adımlardan biri olacak. Kemerburgaz Tesisleri'nin inşası sürüyor. Oradaki durumu görmek için tesislerde 17 Mayıs'ta bir piknik yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)