Fernando Santos'tan Galatasaray derbisi yorumu

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda evinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Teknik Direktör Fernando Santos, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda Galatasaray ile oynayacakları derbiye de değindi.

SPOR 28.02.2024, 23:20 29.02.2024, 16:33 Buse Önder
Fernando Santos'tan Galatasaray derbisi yorumu

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor'u evinde 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdı. Siyah-beyazlılar, yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti. Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek kupada yarı finale yükselmenin önemli olduğunu vurguladı. Santos, Ankaragücü maçının zor geçeceğini ifade etti.

Derbiye dair açıklama geldi

Galatasaray ile oynayacakları derbiye ilişkin soruya ise Santos, "Ben Galatasaray maçını yarın sabah düşüneceğim. Bugün bu maçı kazandık. Bugün bu maçın günü. Futbolun güzellikleri derbiler. Onu yarın düşünmeye başlayacağız" şeklinde yanıt verdi.

Salih Uçan'ın devre arasında oyundan çıkmasıyla ilgili olarak ise Santos, "Yorgunluğu vardı. Sakatlık geçirmişti. Orta sahayı güçlendirmek için onu çıkardım. Yorgunluk olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)