Fenerbahçe transferi duyurdu

Transfer faaliyetlerini sürdüren Fenerbahçe, Rade Krunic'i renklerine bağladı.

SPOR 13.01.2024, 20:05
Fenerbahçe transferi duyurdu

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Bosna Hersekli oyuncuyla ve kulübü Milan ile anlaşma sağlandığı ifade edilirken, futbolcunun satın alma seçeneğiyle kiralık olarak kadroya katıldığı kaydedildi.

Sarı-lacivertliler, Krunic'in sağlık kontrolünden geçtiğini de açıkladı.

Bahse konu açıklamada, 30 yaşındaki oyuncunun, kan tetkiklerinin gerçekleştirilmesinin akabinde kardiyoloji, genel cerrahi, kulak burun boğaz, göz, iç hastalıkları ve ortopedi bölümlerinde muayene edildiği, sağlık kontrollerinin kardiyak ve radyoloji testlerinin gerçekleştirilmesiyle tamamlandığı bildirildi.

Bonucci imzayı atmıştı

Sarı-lacivertli kulüp tarafından perşembe günü gerçekleştirilen açıklamada, 36 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna değin Fenerbahçe forması giyeceği belirtilmişti. 

İtalyalı oyuncu için Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza merasimine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu mensupları Selahattin Baki, Simla Türker Bayazıt ve Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve yardımcısı Okan Özkan'ın iştirak ettiği kaydedilerek, "Leonardo Bonucci'ye ailemize hoş geldin diyor, sarı-lacivertli forma ile başarılar temenni ediyoruz." ifadelerine yer verilmişti.

Fenerbahçe'nin sezon sonuna değin kadrosuna kattığı İtalyalı oyuncu Leonardo Bonucci, sağlık kontrolünden geçirilmişti. 

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Acıbadem Altunizade Hastanesinde ilk olarak kan tetkikleri gerçekleştirilen Bonucci daha sonra kardiyoloji, genel cerrahi, kulak burun boğaz, göz, iç hastalıkları ve ortopedi bölümlerinde muayene edilmişti. 

İtalyalı futbolcunun sağlık kontrolleri, kardiyak ve radyoloji testlerinin gerçekleştirilmesiyle tamamlanmıştı.

Yorumlar (0)