Fenerbahçe liderliği uzatmada kaptı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı uzatmalarda yendi. Batshuayi'nin 90+6'da attığı golle öne geçen sarı-lacivertliler, maçı 2-1 kazanarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

SPOR 24.02.2024, 20:54 24.02.2024, 21:09 Hakan Öksüz
Fenerbahçe liderliği uzatmada kaptı!

Galatasaray ile liderlik yarışı veren 68 puanlı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, zirve yarışında yara almamak için galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. Ligin 5. sırasında yer alan İstanbul ekibi Kasımpaşa'nın hedefi, deplasmandan puan ya da puanlarla dönmekti.

İlk gol Kasımpaşa'dan geldi

Kritik mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Maçta gol perdesini 58'inci dakikada Jackson Porozo açtı, Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

Mert Hakan Yandaş skoru eşitledi

Maçta geri düştükten sonra rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, aradığı golü 64'te buldu. Mert Hakan Yandaş'ın golüyle skor eşitlendi.

Batshuayi'nin golü liderliği getirdi

Batshuayi'nin 90+6'da attığı gol, Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. Maç bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 70'e yükselterek maç fazlasıyla lider oldu. Kasımpaşa ise 39 puanda kaldı.

Ligin 28. haftasında Fenerbahçe, Hatayspor'a konuk olacak. Kasımpaşa ise Sivasspor'u ağırlayacak.

Yorumlar (0)