Fenerbahçe'den Galatasaray'a Süper Kupa teklifi

Hatayspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından gazetecilere demeç veren Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, ligdeki rakipleri Galatasaray'a Süper Kupa karşılaşması için bir teklifte bulundu.

SPOR 03.03.2024, 01:45 03.03.2024, 01:55 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Süper Kupa teklifi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 28. hafta maçında Hatayspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası gazetecilere konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, hakem kararlarındaki adaletsizliklere değindi.

Selahattin Baki: "Galatasaray'ın kırmızı kart görmesi gerekirken..."

Önceki hafta yapılan Galatasaray-Antalyaspor müsabakasını örnek gösteren Selahattin Baki, "Galatasaray'ın kırmızı kart görmesi gereken bazı pozisyonlarda faul bile verilmedi. Sezonun başından bu yana bizim ve rakibimizin maçlarına bakılsın. Verilen sarı ve kırmızı kartlar incelensin. O zaman kamuoyu bizim endişemizi anlayacak." dedi.

"Süper Kupa maçı öncesi yabancı hakem için başvuruda bulunalım"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan "atanmış başkan" diyerek bahseden Selahattin Baki, "Birkaç defa 'bizim seçtiğimiz federasyon, memnunuz' demişti. Önceki hafta ise 'Tarihin en kötü federasyonu' dedi. Biz uzun süredir zaten endişeliydik. Onlar da geçen hafta bizim konumumuza geldi. Gelin bir samimiyet testi yapalım. Süper Kupa maçı öncesi iki kulüp olarak yabancı hakem için başvuruda bulunalım. Rakibimiz de ne kadar samimi olduğunu göstermiş olsun. Bu federasyonu ne kadar istemiyorlarmış, görelim." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)