Fenerbahçe Beko’dan rekorla gelen zafer: Nigel Hayes tarih yazdı

THY Avrupa Ligi'nin 32. haftasında mücadele eden Fenerbahçe Beko, ağırladığı Alba Berlin'i 103-68 yendi. Fenerbahçe’de forma giyen Nigel Hayes-Davis, maçta attığı 50 sayıyla Avrupa Ligi tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu olarak tarihe geçti.

SPOR 30.03.2024, 02:05 Şeyda Gül
Fenerbahçe Beko’dan rekorla gelen zafer: Nigel Hayes tarih yazdı

THY Avrupa Ligi'nin 32. haftasında sahasında Alba Berlin'i ağırlayan Fenerbahçe Beko, karşılaşmada 103-68'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe Beko'da maça adeta damga vuran Nigel Hayes-Davis, attığı 50 sayıyla Avrupa Ligi tarihinin bir maçta en fazla sayı atan oyuncusu oldu. Davis, Alba Berlin karşılaşmasının ilk çeyreğinde attığı 18 sayıyla Fenerbahçe Beko formasıyla bir maç çeyreğinde en fazla sayı atan oyuncu rekorunu da kırdı.

Kendimle çok gurur duyuyorum

Karşılaşma ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nigel Hayes-Davis, kendisiyle çok gurur duyduğunu ifade etti. “Çünkü çok çalışıyorum. Bana güvenenler var. Bu yüzden dolayı da çok mutluyum” diyen Davis, dün akşam bir maçta 44 sayı atıldığını anımsattı. Takım arkadaşlarına da söylediğini anımsatan Davis, en az o kadar sayı atacağını ifade ettiğini söyledi. “Koç bana inandı. Bunun için çok mutluyum. Taraftar inanılmaz destek verdi. Hatta sonunda sayıları attırayım diye Koç’a baskı yaptılar. Koç da tekrar beni oyuna aldı” ifadelerini kullanan Davis, bundan dolayı da çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bu rekoru kırmanın çok zor olduğunu kaydeden Davis, “En zor liglerden birinde 50 sayı atmak. Umarım kısa sürede kimse bu rekoru kırmaz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)