Fatih Terim, Türkiye'den transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı

Yunan takımı Panathinaikos ile ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Fatih Terim, kendi oyun anlayışından bahsetti. Terim, Türkiye'den transfer etmek istediği oyuncuyu da açıkladı.

SPOR 29.12.2023, 18:02 30.12.2023, 18:03 Hakan Öksüz
Fatih Terim, Türkiye'den transfer etmek istediği oyuncuyu açıkladı

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi takımı Panathinaikos ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkan Terim, futbolculara 10 dakikalık bir konuşma yaptı. 70 yaşındaki kurt hoca, Panathinaikos'a şampiyonluk hedefiyle geldiğini söyledi.

"Benim oyun anlayışım baskıya yönelik"

Basın mensuplarına konuşan Terim, "Önceki hocamız, iyi bir takım bırakmış bana. Şahsımla ilgili de güzel laflar etmiş, kendisine başarılar dilerim. Panathinaikos Stadı'nda Şampiyonlar Ligi müziğini duymak istiyorum. Hemen maça çıkacağız. Burada bütün kupalara talibim. Benim oyun anlayışım baskıya yönelik. Topun kontrolünün bizde olduğu bir oyun anlayışını oturtmak istiyorum." dedi.

Trabzonspor'un golcüsü Bakasetas'a talip oldu

Türkiye'den kadroya katmak istediği bir oyuncu olup olmadığı sorusuna çok net cevap veren deneyimli hoca, "Bakasetas. Transfer dönemi 1 Ocak'ta başlayacak. Sportif Direktörümüz Giannis ile değerlendirmeler yapıyoruz. Henüz bir karar vermedik. Daha geleli 3 gün oldu. 'Takımdan şu kişiyi istemiyorum' demek doğru olmaz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)