EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nin nerede oynanacağı belli oldu

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin'in yer aldığı Final Four maçlarının Mersin'de oynanacağı açıklandı. İşte EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nde oynanacak maçların tarihleri...

SPOR 12.03.2024, 20:26 Hakan Öksüz
EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali'nin nerede oynanacağı belli oldu

Basketbol tutkunları, EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali (Final Four) için geri sayıma başladı. Dörtlü Final etabının tarihi hakkında FIBA'dan açıklama geldi. FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Final Four'un Mersin'de düzenleneceği kaydedildi. 

Final Four, 12-14 Nisan'da 

Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin'in de mücadele edeceği Final Four maçları, 12-14 Nisan'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda yapılacak.

Yarı final heyecanı 12 Nisan'da

Yarı finalde temsilcilerimiz Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin, 12 Nisan Cuma günü kozlarını paylaşacak. Aynı gün diğer yarı final müsabakası olan Villeneuve d'Ascq LM-ZVVZ USK Prag maçı da oynanacak.

Geçen sezon Fenerbahçe Alagöz Holding şampiyon olmuştu

Final Four'da final ile üçüncülük maçlarının 14 Nisan Pazar günü yapılacağı kaydedildi. Finalde bir Türk takımının yer alacağı final maçı heyecanla bekleniyor.

Fenerbahçe Alagöz Holding, geçen sezon finalde ÇBK Mersin'i mağlup ederek ilk kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olmuştu.

Yorumlar (0)