Erden Timur'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur, katıldığı canlı yayında “Zorlukları var ama çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur” dedi.

SPOR 11.06.2024, 14:20 12.06.2024, 09:42 Şeyda Gül
Erden Timur'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur, CNBC-e yayına katıldı. Canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan Timur, Galatasaray ile çok güzel süreçlerinin geçtiğini söyledi. Ama eskiden beri öyleyle olduğunu ifade eden Timur, yönetici pozisyonunda çalışmadan önce de öyle olduğunu dile getirdi. “O öyle devam edecek zaten. Her türlü elimden geleni yapacağım. Kendi işimle ilgili, yurt dışında işlerimiz var. Halka arzla ilgili çalışmalarımız var” diyen Timur, yeni projelerle ilgili çalışmaları olduğunu vurguladı. Onları da anlatmaya başlayacaklarını kaydeden Timur, “Uzak kaldığımız için çok yapacak şeyimiz var. Bu sefer onlara odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

Her zaman açık kapı olur

Erden Timur, kendi işlerini tamamlamasının ardından ileride Galatasaray'da göreve geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya da yanıt verdi. Konunun bir şekilde Galatasaray'a geldiğini dile getiren Erden Timur, hayattaki en güzel günler olarak nitelendirdiğini ifade etti. “Milyonlarca insan yerinizde olmak ister. Her anına şükretmek gereken bir şey” diyen Timur, hep güzel şeylerle andığını ifade etti. Zorlukları olduğunu ama çok güzel geçtiğini belirten Timur, “İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)