Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

Ankaragücü’nün sahasında mağlup olmasının ardından açıklamalarda bulunan teknik adam Emre Belözoğlu, “Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir” ifadelerini kullandı.

SPOR 19.02.2024, 01:49 20.02.2024, 10:50 Şeyda Gül
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-0 mağlup olmasının ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta Galatasaray’ın çok baskın oynadığını dile getiren Belözoğlu, çalıştıkları yerlerin merkez üzeri olduğunu dile getirdi. “Bunu Bayern'e karşı uyguladılar. Bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uygulayabiliyorlar” diyen Belözoğlu, ne yazık ki teknik direktörlüğün kaderinin bu olduğunu ifade etti.

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir

Duran toplara çalıştıklarını vurgulayan Belözoğlu, bugün önemli olanın aslında oyunun devamını getirebilmek olduğunu söyledi. Oyuncu grubunun ilk 2 gol sonrası şok yaşadığını anlatan Belözoğlu, mücadele etmek isteyen bir takıma sahip olduğunu anlattı. “Taraftarımızla buluştuk. Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir” diyen Belözoğlu, bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı oyuncu, teknik direktör olarak oynamadığını kaydetti. Belözoğlu, “Bu kadar basit, bu kadar kolay goller yemeseydik, oyuna tutunabilseydik işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Üzgünüm, üzgünüm. Sorumluluk benim. Özür dilerim” şeklinde konuştu.

Elimizden gelen her şeyi yapacağız

Ankaragücü’nün bu bulunduğu durumu düzeltecek güçte bir camia olduğunu anlatan Belözoğlu, “Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu süreçten inşallah hep beraber çıkacağız” dedi.

Yorumlar (0)