Elinde telefonla görüntülenen futbolcu konuştu: ‘Hakem maçı durdurmadı’

Denizlispor'un 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Emre Sağlık maçta telefon ile görüntülenmişti. İddialara yanıt veren Sağlık, hakemin maçı durdurmadığı için telefonun elinde kaldığını belirtti.

SPOR 07.02.2024, 12:41 08.02.2024, 09:09 Buse Önder
Elinde telefonla görüntülenen futbolcu konuştu: ‘Hakem maçı durdurmadı’

Denizlispor ile Etimesgut Belediyespor arasında oynanan maçta yeşil-siyahlı ekip Denizlispor'un 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Emre Sağlık, maç sırasında yeşil saha içinde yerde bulduğu bir cep telefonunu eline alarak dikkat çekti. Emre Sağlık'ın elinde cep telefonuyla görüntülendiği anlar, tribünde bulunan bir taraftar tarafından telefonla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Hakem maçı durdurmadı iddiası

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan futbolcu Emre Sağlık, maç sırasında yerde bulduğu cep telefonunu zarar görmemesi için eline aldığını ve telefonu kenara koymak üzereyken karşı takımın atağının geldiğini belirtti.

Hakemin maçı durdurmadığını ifade eden Sağlık, bu nedenle telefonu elinde tutmak zorunda kaldığını dile getirdi. Maçın devam ettiği sırada telefonun elinde kaldığını fark eden futbolcu, rakip takım arkadaşından yardım isteyerek topun dışarı atılmasını sağladı. Telefonun, maçın devre arasında top toplayıcı çocuk tarafından düşürüldüğü ve bu sırada Emre Sağlık'a denk geldiği belirtildi.

‘Telefonun başına bir şey gelmesin diye aldım’

Emre Sağlık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Amacım telefonun başına bir şey gelmemesiydi. Zaten eski bir telefondu, kırılır veya herhangi bir şey olursa diye elime almıştım." şeklinde ifadeler kullanarak olayın arkasındaki nedenleri açıkladı. Bu olay, maçın ilginç anları arasında yer aldı.

Yorumlar (0)