Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe açıklaması

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü, “Hepimizin hedefi şampiyonluk. Bunun için tüm camia olarak taraftarımız dışarıda, biz içeride elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR 21.02.2024, 19:39 23.02.2024, 09:24 Şeyda Gül
Çağlar Söyüncü'den Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’nin Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanın ardından defans oyuncusu Çağlar Söyüncü, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak takımın durumunu aktaran Söyüncü, takımın durumunun şu anda iyi olduğunu ifade etti. “Gelmeden önce yakın arkadaşlarım da her zaman iyi bir ortam olduğunu söylüyorlardı. Geldiğimde de bu iyi ortamı aynı şekilde gördüm” diyen Söyüncü, şu anda maç durumlarının iyi gittiğini dile getirdi. Takım olarak da saha içerisinde iyi mücadele verdiklerinin altını çizen Söyüncü, “Hepimizin hedefi şampiyonluk. Bunun için tüm camia olarak taraftarımız dışarıda, biz içeride elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz” şeklinde konuştu.

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum

Sarı-lacivertlilere transfer süreciyle ilgili bilgiler veren Söyüncü, transfer sürecinin yaklaşık üç hafta sürdüğünü kaydetti. “Bir gün 'Bitti' deniyor, ertesi gün görüşmeler devam ediyor. Mental olarak süreç yordu. Bizde saygı gösterdik. Atletico Madrid ile kontratım var” diyen Söyüncü, 6 aylık sürecin çok önemli olduğunu aktardı. Söyüncü, “Mutlu sona ulaşırsak, durumum ilerleyen zamanda netleşir diye düşünüyorum” dedi.

Rekabet pozitif olarak geri dönüyor

Oynadığı pozisyondaki rekabetle ilgili konuşan başarılı defans oyuncusu Söyüncü, çok tecrübeli isimlerin olduğunu hatırlattı. Oturmuş bir takıma geldiğini ve bunun kendi işimi zorlaştırdığını dile getiren Söyüncü, “Herkes antrenmanlarda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Rekabet pozitif olarak geri dönüyor. Stoper bölgemizde 5 futbolcumuz var. Hepimiz forma rekabeti içerisindeyiz. Hocamızın son kararına bağlı ben sahada en iyi mücadeleyi yapıp, hocamızın kararına saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)