"Boşluğuma geldi" diyen Rıza Kayaalp, yenilgi sonrası konuştu

130 kiloda mindere çıkan Rıza Kayaalp, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası finalinde Rus rakibi Sergey Semenov'a yenilerek ikincilikle yetindi. Maç sonrası konuşan Kayaalp, "2-0'dan sonra maçı soğutmalıydım. Bir anlık boşluğuma geldi." dedi.

SPOR 13.02.2024, 23:25 13.02.2024, 23:35 Hakan Öksüz
"Boşluğuma geldi" diyen Rıza Kayaalp, yenilgi sonrası konuştu

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale çıkan Rıza Kayaalp'in rakibi, Rus Sergey Semenov'du. 130 kiloda mindere çıkan Kayalp, Rus rakibine yenilerek gümüş madalyayla yetindi.

"2-0'dan sonra maçı soğutmalıydım"

Karşılaşma sonrası konuşan Kayaalp, "14. kez final oynadım, amacım kazanmaktı. 13. kez şampiyon olmak istiyordum. 2-0 öndeyim, bir anlık boşluğuma gelince istemediğim bir durumla karşılaştım. Öyle bir oyunu yemezdim normalde. 2-0'dan sonra maçı soğutmalıydım. Şampiyonluk hırsıyla hata yaptım." dedi.

"Olimpiyat için hazırlanacağız"

Kızının da final maçını tribünden takip ettiğini hatırlatan Rıza Kayaalp, "Onun için de gücümü kullanmak istedim anca bir anlık boşluğuma geldi. Şimdi Olimpiyat için hazırlanacağız. Rekoru kırmak adına bundan sonra bir Avrupa Şampiyonası'nda daha yer almak artık boynumun borcu." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)