Beşiktaş-Trabzonspor finalinin hakemi belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor, yarın Türkiye Kupası finalinde kozlarını paylaşacak. Dev maçı yönetecek hakem belli oldu. Peki Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte dev maç öncesi istatistikler...

SPOR 22.05.2024, 15:07 22.05.2024, 15:13 Hakan Öksüz
Beşiktaş-Trabzonspor finalinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada tamamlamayı garantileyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Beşiktaş ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak maçın başlama düdüğü saat 20.45'te çalacak.

Maçta Ali Şansalan düdük çalacak

Beşiktaş-Trabzonspor maçı ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Dev maçı yönetecek hakem de belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası finalinde hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Ligde son haftaya 5. sırada giren Beşiktaş, gelecek sezon Avrupa'da yer almayı garantilemek için kupayı kazanmak istiyor. Trabzonspor ise taraftarına kupa hediye etme hedefinde.

Beşiktaş 10, Trabzonspor 9 kez Türkiye Kupası'nı kazandı

Beşiktaş, şimdiye kadar Türkiye Kupası'nda 16 defa final oynadı. Kara Kartal, 10 kez kupanın sahibi oldu. Trabzonspor ise Türkiye Kupası'nı 10. kez kazanmak istiyor. 

Beşiktaş ve Trabzonspor kupada 12. randevuda

İki takım daha önce Türkiye Kupası'nda 11 defa karşı karşıya geldi.5 maçı Beşiktaş, 4 maçı ise Trabzonspor kazandı. Dev final öncesi Beşiktaş'ta eksik oyuncu bulunmuyor. Siyah-beyazlı takımın başında teknik sorumlu Serdar Topraktepe yer alacak.

Abdullah Avcı, kupa koleksiyonunu tamamlamak istiyor

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başında 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa kazandı. Abdullah Avcı, Türkiye Kupası finalinde galip gelerek bordo-mavililerin başında 3 kupayı da kazanan ilk teknik direktör olmak istiyor.

Yorumlar (0)